• Voorstelling

  • Hoe moet je omgaan met de druk van sociale media om te presteren?

Speel data

Apr 2023

Locatie

Aanvang

9:00

uur
Duur

55

min.
Ticket Kosten

Thema's

sociale media

scoren

shinen

presteren

excelleren

Echt Fake!

Echt Fake! is een voorstelling met veel dans en muziek. Wat is de sleutel tot geluk? Wat heb je nou echt nodig? Om erbij te horen, geaccepteerd te worden? Moet je dan hot zijn? Alle trends volgen? Succesvol zijn? Mooi zijn? Wanneer is het genoeg? Wanneer voldoe je aan die externe eisen? En wie bepaalt dat?

Acteurs Drang

De Influencers die je verleiden op hen te gaan lijken of Liken? In een overkill aan prikkels en verwachtingen moeten jongeren ergens binnenin zichzelf een laatje vinden, waarin het antwoord ligt wat hen gelukkig maakt. Maar helaas zit dat laatje vaak op slot en is de sleutel kwijt…

Inschrijven voor

Echt Fake!

Wil je als docent, school of organisatie deze voorstelling boeken of meer weten? Schrijf je dan nu in en ontvang meer informatie.

Speel periode

Apr 2023

Locatie

Duur:

55

min.
Geschikt voor:

MBO-studenten van alle niveaus.

Capaciteit vanaf:

70

personen
Educatief packet:

Voorstelling
Lesbrief
‍Workshop

Uw gegevens:

Dank voor je inschrijving! We hebben je gegevens ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis probeer controleer je gegevens en probeer opnieuw.

Lesbrief

educatief traject

Via de lesbrief kan er in de klas dieper op de thematiek en dilemma’s uit de voorstelling worden ingegaan. Welke opvattingen en kwetsbaarheden spelen er in de groep? Hoe kan je omgaan met uit elkaar liggende meningen? Wéét je waar je terecht kan als je kampt met problemen die je herkent uit de voorstelling?

Deze lesbrief met interactieve werkvormen, kan zowel voor als na de voorstelling worden ingezet binnen de lessen Burgerschap. Het plaatst thema’s in een breder maatschappelijk kader en zorgt ervoor dat het effect van de voorstelling nóg dieper doordringt in de belevingswereld van de jongeren.