• Voorstelling

  • Wat wil ik en wat wil de ander?

Speel data

Feb 2023

Locatie

Aanvang

16:33

uur
Duur

35

min.
Ticket Kosten

Thema's

seks

Genderongelijkheid

relaties

sociale media

seksualiteit

liefde

#mooiniet

Jongeren zijn in de liefde vaak op de ander gericht: Hoe zien anderen mij? Ben ik normaal? Wat wil de ander? Maar dit is ook een levensfase waarin jongeren de eigen identiteit, seksuele oriëntatie en het eigen lichaam ontdekken. De voorstelling #mooiniet gaat over grenzen en wensen, sexting: what en how?, wat is normaal?, seksuele en genderidentiteit en plezier in de liefde.

Inschrijven voor

#mooiniet

Wil je als docent, school of organisatie deze voorstelling boeken of meer weten? Schrijf je dan nu in en ontvang meer informatie.

Speel periode

Feb 2023

Locatie

Duur:

35

min.
Geschikt voor:

Capaciteit vanaf:

30

personen
Educatief packet:

Voorstelling
Lesbrief
‍Workshop

Uw gegevens:

Dank voor je inschrijving! We hebben je gegevens ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis probeer controleer je gegevens en probeer opnieuw.

Lesbrief

educatief traject

Via de lesbrief kan er in de klas dieper op de thematiek en dilemma’s uit de voorstelling worden ingegaan. Welke opvattingen en kwetsbaarheden spelen er in de groep? Hoe kan je omgaan met uit elkaar liggende meningen? Wéét je waar je terecht kan als je kampt met problemen die je herkent uit de voorstelling?

Deze lesbrief met interactieve werkvormen, kan zowel voor als na de voorstelling worden ingezet binnen de lessen Burgerschap. Het plaatst thema’s in een breder maatschappelijk kader en zorgt ervoor dat het effect van de voorstelling nóg dieper doordringt in de belevingswereld van de jongeren.

No items found.
No items found.